woensdag 13 februari 2013

Vrijkaartjes winnen??

Vrijkaartjes voor de Knotsgekke kaarten dagen!!


Wie wil dat nou niet? Naar de Knotsgekkekaartendagen? en dan ook nog GRATIS!!!
 
Dit logo op je blog plaatsen om kans te maken.
 
Je kunt op dit blog maar liefst 2 vrijkaartjes winnen!!
 

De creatieve beurs speciaal voor kaartenmakers en scrappers!

Creatief, inspirerend, leerzaam en gezellig! Wij hebben de lentekriebels al helemaal te pakken en hebben 2013 uitgeroepen tot het jaar van de creativiteit! De creatieve lente begint dit jaar met de voorjaarseditie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in ’s Hertogenbosch op 21, 22 en 23 maart. Tegelijkertijd met de 4e editie van de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen, waar allerlei andere creatieve hobby’s vertegenwoordigd zijn. Staan deze data al genoteerd in de agenda?
Handmade Divas en Hobby Handig PleinDirect bij de entree, tussen de twee beurzen in vindt u de Handmade Divas, de crème de lacrème op handwerkgebied, een presentatie van Hobby Handig en de mensen achter www.metdehand.nl. Zij laten u meegenieten van hun kennis en creativiteit. Schuif aan en geniet van leuke en inspirerende workshops. Rechtsaf bij de ingang vindt u de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.
Het walhalla voor kaartenmakers en scrappersKaarten maken op de traditionele manier of helemaal hip? De mooiste herinneringen vastleggen in een scrapalbum? De laatste trends en het meest uitgebreide assortiment voor deze twee hobby’s, vindt u op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen! Alles wat u hier voor nodig heeft, papier, karton, albums, 3D, perkament, lijmkit, borduurpatronen en nog veel meer. En niet te vergeten allerlei handige apparaten en machientjes met de nieuwste toebehoren. In een van de volgende nieuwsbrieven gaan we hier iets uitgebreider op in.
Beslist geen stoffig imagoKaarten maken met stofjes is erg gewild en geeft snel resultaat. O.a. bij Miep Kiers en Ingrids Kaarten. Beiden hebben een heel uitgebreid assortiment. Een uitspraak van Miep Kiers is: ”Als je kunt knippen, kun je het maken”! Zij heeft de nieuwste voorjaarsstoffen, maar ook al kerstdessins bij zich. Ingrid brengt de nieuwste stofjes onder de naam Morehead mee. Ze demonstreert aan de kraam, wat je kan doen met stof, in combinatie met Distress Inkt, de nieuwe mallen van Marianne Design en nestabilities. En natuurlijk zijn zij graag bereid om een goede uitleg en een specifieke vraag over de verwerking van stofjes op papier te geven!
Ouderwets is heel modernDat is zeker van toepassing bij de ‘vintage look’. Gerda van Gerda’s Hobbyshop heeft zich o.a. in deze trend gespecialiseerd. Maar liefst 45 verschillende vintage vellen heeft ze inmiddels uitgebracht. Op de beurs introduceert ze haar nieuwste boekje. Nummer vier alweer. Marjan van der Wiel, verzorgt elke dag een demonstratie met de nieuwste vintage vellen bij haar op de kraam.
Krijg de creatieve lentekriebels!En breng ook een bezoek de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen. Hier vindt u alles over het decoreren van taarten en cupcakes en nog veel meer andere creatieve hobby’s. Breien en haken zijn gelukkig weer helemaal hot. Maar ook voor borduren, vilten, patchwork, zelf-maak-mode, bloemschikken, het maken van sieraden of het maken van huis- en tuindecoraties kunt u er terecht. Schuif aan bij de vele workshops en demonstraties. Uiteraard is ook daar alles te koop om er thuis gezellig mee aan de slag te gaan. Ga voor meer informatie direkt naar de site.

Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.knotsgekkekaartendagen.nl


Wat moet je doen:

- Wordt volger van mijn blog (als je dat nog niet was)
en plak het bovenstaand logo van KnotsgekkeKaartendagen op je blog.
- laat hier beneden even weten waarom juist jij die kaartjes moet winnen.


en...... wil je nog een kans krijgen, ga dan naar www.kaartenuitdagingen.blogspot.com
Daar kun je ook nog 2 vrijkaartjes winnen!!! vanaf 2 maart!

Groeten Judith

8 opmerkingen:

 1. Hoi Hoi,

  het zou fantastisch zijn als ik weer daar naar toe zou kunnen!
  duimen maar!

  groetjes Relinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Judith,

  Ik zou graag naar de KGKD willen met mijn moeder.
  Voor mijn moeder zal het een verrassing zijn want ze is afgelopen jaar 70 geworden dus nog een verlaat verjaardagskadootje en zelf ben ik op 2 maart jarig dus dat zal ook erg leuk zijn.
  Ik vind het geweldig om te streunen op de kgkd en dan her en der een workshop te volgen. Kortom de kaartjes zullen erg welkom zijn.
  Ik zet je banner in mijn sidebar

  Bedankt voor deze kans
  grtz Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Het lijkt me ontzettend leuk om deze kaartjes te winnen. Ik heb pas een collega-vriendin aangestoken met het freubelen, zij is nu ook knutselverslaafde. Ze wil dolgraag eens samen naar een creabeurs om ideeen op te doen en spulletjes te kopen. Hoe leuk zou het zijn als ik haar hiernaar mee naartoe kan nemen?

  Liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, die zou ik graag willen winnen :)
  Ik zou graag met mijn zus daar naar toe willen, zij is er nog nooit geweest en het leek me een leuk uitje voor haar...

  Groetjes, Anreda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super van je judith.
  dat je ons die kans wilt geven.
  ga er iedere keer weer naar toe.
  maar als ik de kaarten win kan ik meer geld besteden aan materialen .
  groetjes henny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke prijs.
  Waarom ik die wil winnen. Nou ik heb vandaag net mijn treinkaartje naar Nederland gehaald om naar de KGKD te gaan. En dit is vanaf Würzburg in Duitsland best wel prijzig. Als dan de entree gratis is dan is het natuurlijk top.
  Kan ik wat meer knutselspullen kopen.
  Lieve groetejs Michelle (die hard duimt om te winnen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat een geweldige prijs. Ik zou ze graag willen winnen omdat ik als ik ze win mijn creatieve vriendin over kan halen om samen met me naar deze beurs te gaan. Want samen creatief bezig zijn is nog 10 keer leuker dan alleen!

  liefs wendy
  creatief-met-liefde.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toen een vriendin me vorig jaar in augustus aangestoken heeft met het zelf-kaarten-maken-virus, ben ik op zoek naar beurzen waar je leuke workshops en spulletjes kan kopen! al van vorig jaar kijk ik uit naar deze beurs! als ik m'n vriendin kan verassen met deze vrijkaartjes dat zou helemaal geweldig zijn! Groetjes Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het heeeel erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten.... Groeten Judith