Knotsgekke kaarten dagen

Wie wil er een vrijkaartjes winnen?
Ik mag er 2 weggeven..

 
 
 
Laat even weten waarom juist jij zo graag naar de beurs toe gaat...
 
Ik zal vrijdag 19 juli de winnaars bekent gaat maken.
 
 
 
Kom ook naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen.
De beurs voor Kaartenmakers en Scrappers.
 

22-23-24 augustus in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
29-30-31 augustus in de IJsselhallen in Zwolle


Kom ook!
U mag deze grootste happening voor kaartenmakers en scrappers niet missen! Beginners, maar óók de meest fanatieke gevorderden kunnen hier hun hart ophalen. Kom lekker shoppen of
schuif aan bij de vele workshops!
 
Nieuwste materialen
Meer dan 150 kramen / stands met papier, sjablonen, stempels, knipvellen, stofjes, karton, albums, 3D- en scrapbenodigdheden, perkament, lijm en borduurpatronen. Volop inspiratie voor kerst- en nieuwjaarskaarten en nog veel meer. En niet te vergeten allerlei handige apparaten met de nieuwste toebehoren!

Groot Scrap- en Stempelplein in Zwolle!
Liefhebbers komen volop aan hun trekken in de diverse stands op het gebied van scrappen. Wie foto’s meeneemt naar de beurs, kan direct aan de slag. Daarnaast is er een groot Scrap en Stempelplein met o.a. de vraagbaak, ideeën voor vakantiefoto's, alles over smashbooks, gratis leuke make & takes, art journaling en mixed media.
 
Maak kans op gratis entree
Wij zetten de bloemetjes buiten! Het is zomer! Dit inspireerde ons voor het nieuwe wedstrijdthema “Zet de bloemetjes buiten!” Stuur uw zelfgemaakte bloemenkaart (samen met uw naam, adres en eventuele e-mailadres) vóór 10 augustus 2013 naar:

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen
Postbus 127
5300 AC Zaltbommel
 
De top 25 ontvangt een gratis toegangsbewijs voor de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen in augustus (keuze tussen 's-Hertogenbosch en Zwolle)!

Zie voor meer informatie: www.knotsgekkekaartendagen.nl
 

11 opmerkingen:

 1. Oh wat is dit leuk zeg om vrij kaartjes te winnen voor deze beurs, ben er nog nooit geweest en zou er graag een keer naar toe willen gaan.
  Dit zou een kans kunnen zijn.
  bedankt en groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij moeder en dochter zouden graag eens naar zo groot spectakelfeest toegaan als de knotsgekke kaartendagen, wij zijn hier nog nooit eerder geweest daarom zou het wel erg leuk zijn om 1 of beide vrijkaarten te mogen winnen.
  Groetjes Wilma en Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou die kaartjes best willen winnen.Wij gaan altijd met een heel groepje, mijn 2 zussen, een schoonzus, een tante, onze dochter en ikzelf.Dat is altijd een uitje voor ons allemaal en een hoop lol.Vooral voor tante Nelly is het altijd helemaal geweldig, ze geniet op haar leeftijd(eind 70) het meest van ons allemaal.Ze vindt het helemaal geweldig een dagje met ons op stap te gaan en haar dochter zorgt voor de versnaperingen voor die dag. Helemaal geweldig dus !!! Daar kan ze nog dagen van nagenieten.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit leuk! Waarom ik graag naar de Knots ga? Nou, samen met minimaal een stempelaars/scrapper er naar toe, de nieuwste dingen zien, heel veel ideeën en creatieve energie opdoen, bijbeppen met vriendinnen die je anders alleen in blogland ziet...En niet vergeten juist die dingen scoren die nog op je verlanglijstje staan! Wat wil je nog meer! Een heerlijke dag dus! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat je weer kaartjes mag weggeven Judith.
  Omdat er hier in België bijna geen hobbybeurzen zijn staat deze datum al lang in mijn agenda geprikt. Het is ook een superleuke en gezellige beurs waar ik steeds met een volle tas en een lege beurs buitenkom. Heel gezellig.
  Bedankt voor deze kans.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig judith dat je dat mag doen.Ik ga altijd met mijn vriendin uit Friesland (ikzelf vanuit amstedam)naar Zwolle met de mannen natuurlijk, want die mogen voor pakezel spelen:)die dag en dan hebben altijd een heerlijke dag uit. Dus het zou geweldig zijn om ze te winnen, want beter kan een dagje uit niet beginnen.

  Succes en groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ze heel graag willen winnen. Ik ga ook altijd samen met mijn vriendin naar de Knotsgekke kaarten dagen, we zijn dit jaar ook weer van plan om te gaan, en wat zou er leuker zijn om dan 2 vrijkaartjes te winnen. Ik zou ze wel willen winnen omdat ik vind dat ik mezelf wel eens mag verwennen. ben dit jaar namelijk 57,5kilo afgevallen en vind dat wel een hele prestatie van mezelf en zou het super leuk vinden om mijn vriendin die mijn grote steun is geweest te verrassen met een gratis entree kaartje.

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou wel kaartjes voor de beurs in Zwolle willen winnen. Ik heb de datum al op mijn kalender staan, en ben wel weer toe aan een nieuwe voorraad. Het lijkt mij heerlijk om weer eens nieuwe ideeën op te doen op een beurs, i.p.v. het internet rond te struinen.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik zou ze ook graag willen dan kan ik een collega uitnodigen om mee te gaan.
  kunnen we er een leuke dag van maken..
  ik ga er iedere keer naar toe ook als ik de kaartjes niet win.

  groetjes henny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik zou wel graag willen winnen want ik vind het heel leuk om naar de beurs te gaan met mijn dochter en de dochter van een kennis. grt Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou heel graag naar de beurs in Zwolle willen. Ten eerste ben ik er nog nooit geweest en ten tweede je doet er altijd hele leuke dingen/ideeën op, hoop ik. Misschien komen we elkaar een keer in levende lijf tegen, lijkt me leuk.

  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het heeeel erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten.... Groeten Judith