zaterdag 10 januari 2015

Jeeeeh de Knotsgekkekaartendagen komen er weer aan!!!

5-6-7 maart Brabanthallen ’s-Hertogenbosch


 


Creatieve Hobby-en Handwerkdagen,  Do it Yourself met Pasen!
De lente is hét seizoen voor frisse ideeën en een nieuwe look in huis. De Creatieve Hobby-en Handwerkdagen wordt gehouden op 5 t/m 7  maart 2015 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en is bedoeld voor iedereen die hip, happy en creatief de lente in wil gaan.  Op deze gezellige  voorjaarsbeurs  vindt men alles over haken, breien, quilten, papercraft, borduren, zelf maak mode,  taarten, sieraden, originele home- en groendecoraties , punniken en meer!  Dit jaar valt de beurs gelijk met de Knotsgekke Kaarten - en Scrapdagen, het walhalla  voor de echte papierliefhebbers! Meer dan 200 exposanten staan te popelen om creatief uit te pakken, vlak voor Pasen dus werk aan de winkel!  Met als speciaal thema  Do it Yourself met Pasen!  Voor de tieners dit jaar: Hip voor Noppes  en creatieve paasnagels!  En voor de newly weds…..het thema plein  de weddingplanner . Vol met  creatieve bruidstaarten en -versiertips!


 


Creatieve ideeën voor thuis!


De meeste mensen denken bij Pasen toch aan de oude vertrouwde gele paasversiering. Een tak met daarin hangertjes van kuikentjes, eitjes en paashaasjes. Met een beetje creativiteit, geduld en lef maakt men zelf zijn huis Pasenproef met de mooiste creaties die na Pasen ook nog steeds erg leuk staan op tafel of in de vensterbank. Styling tips voor een leuke lente look: Creatief met tape, puike paasspelletjes,  de opgetuigde paasboom, creatieve paasrecepten,  de mooiste taarten, excentrieke eieren en uiteraard staan we ook weer creatief op de camping! 


 


Creatief op de camping top 10
Er staat een beeldschone  gepimpte caravan, met daarom heen leuke informatie over allerlei leuke activiteiten en tips om creatief aan de slag te gaan op een camping. Happy camper lifestyle… In de caravan of buiten aan de tafel. Gezellige freubeltantes maken het hier helemaal af met hun hippe handwerk- en brei kunsten! Het paasweekend weg? Benieuwd naar de top 10  lijst creativiteit op de camping kom dan gezellig langs.


Speciale items op de beursvloer: Met Hand & Hart gemaakt!
BB Borduren * Excentrieke paaseieren * Hippe taarten * Brei een ei * Upcyclen: simpel en creatief geluk met potjes, pannetjes en ander keukengerei en pimpen van oud meubilair  * De mooiste patronen voor nieuwe kleding uit restpartijen/ HIP VOOR NOPPES! * Paperlove: creatief dagboek (art journal / visueel dagboek), mixed media, formidabele diorama’s * Vilten Fantasie * Zeg het met bloemen * Teken- en schilderpaviljoen * Tussen Kitsch & Kunst * Creatieve Baksels, zeg het met Taarten & Kaarten en nog veel meer!


Opfleuren met bloemenDit jaar volop aandacht voor bloemen! Paasdecoraties, creatieve paastakken! Bloemen zijn sfeermakers bij uitstek. Bloemschikkers laten zien hoe men de omgeving meer sfeer geeft. Daarbij gebruiken ze niet alleen bloemen in diverse kleuren, maar combineren dat met gehaakte thema’s , stoffen, lintjes, bandjes en nog veel meer. Tijdens de Creatieve hobby-en Handwerkdagen wordt ook veel aandacht besteed aan de aankleding en decoratie van de tuin. Laat de Paashaas maar komen!  


Bezoek twee beurzen voor de prijs van een!
In de tegenoverliggende hal  kunnen  papierliefhebbers en foto pimpers hun hart ophalen tijdens de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Lekker shoppen of aanschuiven bij de vele workshops! Alle materialen, de nieuwste apparaten en toebehoren zijn te vinden op deze beurs! Met beide beurzen kan men met recht spreken over de Nationale Hobbydagen! Kortom het walhalla wat elke hobbyist rond de paasdagen inspireert en enthousiasmeert!     


Praktische informatie
De prijs is dit jaar ook erg feestelijk. Een entreebewijs in de onlineverkoop kost  € 7,50 en is geldig voor beide beurzen. De prijs aan de kassa is  €9,50 voor beide beurzen. Kinderen 4 t/m 10 jaar betalen  €5,00  p.p. (incl. 3 workshops en verrassingstasje) Ook leuk voor kinderfeestjes! Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en  mannen zijn gratis  in gezelschap van een vrouw.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het heeeel erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten.... Groeten Judith