donderdag 30 januari 2014

Win kaartjes voor de knotsgekke kaarten dagen!!!

Nog maar 6 weken en dan is het weer zo ver....
De KNOTSGEKKE KAARTEN DAGEN !! en ik kan niet wachten!!!

Even wat informatie over de beurs:

Een groot creatief lente feest in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
 De lente van 2014 begint met een groot creatief feest in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch op 13,14 en 15 maart. Met maar liefst twee creatieve beurzen: De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen en de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.
De beginnende en doorgewinterde hobbyist kunnen hier terecht voor hun favoriete hobby. Starters inspireren we met een compleet overzicht van alle vormen van creatieve vrijetijdsbesteding. Ook voor hippe moeders, oma’s en vriendinnen die niet creatief zijn,  maar zich wel willen onderscheiden met zelfgemaakte originele producten is er volop keuze!
Recessie prikkelt de creativiteit
Zo’n  200 exposanten staan te popelen om het voorjaar creatief te openen! Creativiteit mag weer. Ook de jeugd heeft de creativiteit omarmt en wil zich onderscheiden met zelfgemaakte kleding en accessoires. Gek genoeg levert ook de crisis een positieve bijdrage. In tijden van recessie wordt men immers creatiever. Men gaat zelf weer aan de slag om met creativiteit, oude materialen weer een nieuwe bestemming of uitstraling te geven. 
Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen
In dit gedeelte  kunnen  kaartenmakers en scrappers hun hart ophalen. Lekker shoppen of aanschuiven bij de vele workshops! Alle materialen, de nieuwste apparaten en toebehoren vind je op deze beurs! Bovendien geeft Marianne Perlot van Marianne Design de beurs een feestelijk tintje. Zij is in haar jubileumjaar ook graag zelf op de beurs aanwezig om eens leuk uit te pakken.
Creatieve Hobby- en Handwerkdagen
Werkelijk alle andere creatieve hobby’s  zoals haken, breien, borduren, decoreren,zelfmaak mode, sieraden etc worden gepresenteerd in de tegenoverliggende hal. Met inspirerende demonstraties en workshops en de laatste trends. Deze creatieve voorjaarsbeurs bestaat in 2014 al weer vijf jaar. Het wordt één groot creatief hobbyfeest met allerlei leuke thema’s.

Praktische informatie
Ook de prijs is dit jaar feestelijk. Prijs aan de kassa: €9,- voor beide beurzen. Entreekaart in de voorverkoop: 6 euro voor beide beurzen. Mits men het kaartje in de voorverkoop aanschaft vóór 1 maart a.s. via de websites of bij Primera. Kinderen (incl. 3 workshops en tasje) 4 t/m 10 jaar €5 p.p. Ook leuk voor kinderfeestjes! Mannen gratis in gezelschap van een vrouw.

Nu heb ik 4 vrijkaartjes gekregen om te mogen verloten, is dat niet gaaf???

Wie vind van zichzelf dat hij/zij er heen moet? Wat moet je doen?
- wordt volger van dit blog
- Schrijf hieronder waarom jij juist naar deze beurs wilt gaan
- zet het logo op je blog

Op 27 februari wordt de winnaar van maar liefst 2 kaartjes bekent!!








Wil je trouwens je winkansen vergroten? ga dan naar www.kaartenuitdagingen.blogspot.com en doe daar ook mee met de wedstrijd.




Liefs Judith

9 opmerkingen:

  1. Hoi Judith
    Wat gaaf dat jij zomaar 4 kaartjes voor deze altijd super leuke hobbybeurs mag gaan weggeven.
    Nou je vroeg om te vertellen waar ik of iemand anders natuurlijk die gaat mee doen graag naar deze beurs wil.
    Dat ga ik eens even gauw schrijven Het is gewoon de leukste leerzaamste en gezelligste beurs en voor ons Limburgers ook de dichtsbijzijnde dus daarom ga ik er dolgraag naar toe elk jaar weer.
    Bedankt voor deze leuke kans om te winnen
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niets leuker dan voor Sinterklaas te mogen spelen! Wat lijkt me dat leuk om naar de beurs in Den Bosch te gaan. Ik ben er nog nooit geweest en sta dan ook te popelen hihi. Zoals ik het me voorstel denk ik dat het een waar paradijs is op kaartengebied voor alle creatievelingen. Dat je daar zo'n gevoel krijgt van een kind in een snoepwinkel! Ik zou me er nu al op kunnen verheugen! ;-)
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jeetje nog nooit geweest zelfs Wendy? kijk wel uit als je gaat, je gaat ieder jaar weer terug en het kost je veel geld hahahaha. Je weet niet wat je ziet zoooo leuk!! groetjes Judith

      Verwijderen
    2. Echt nog nooooit geweest Judith!!! Ik ben al aan het sparen hahaha!!! Enne, hoe zeggen ze dat ook al weer: hobby mag toch geld kosten? Zolang we er maar plezier in hebben, dat is het belangrijkste!

      Verwijderen
  3. Waarom ik naar deze beurs zou willen.... Vorig jaar heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik mijn hele balans kwijt was. (Ik viel zelfs met rollator en al om!) Na heel veel revalidatie kan ik nu weer zelfstandig lopen. Door naar de beurs in Den Bosch te gaan wil ik mijzelf en mijn dierbaren tonen dat het nu weer goed met mij gaat.

    Groetjes, Nerllie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat jullie vrij kaartje verloten. Mijn vriendin en ik gaan altijd naar deze beurs. Omdat we het altijd een heerlijke beurs vinden. Het is voor ons echt een dagje uit. En we komen altijd tijd te kort. Heerlijk snuffelen en kijken naar de prachtige Creaties. Dan heerlijk thuis komen met de prachtige spullen die we gekocht hebben en niet kunnen wachten om daarmee aan de slag te gaan. En wat is het dan nog leuker om vrijkaartjes te winnen voor deze beurs.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi judith volger ben ik al een hele tijd ,leuk dat we een kaartje kunnen winnen.
    ik ga twee maal per jaar naar deze beurs .om de personen van de blogs en facebook te ontmoeten ,en ook om mijn verlanglijstje in te korten met hebbedingetjes.
    maar ook om leuke ideeën op te doen en te kijken naar de leuke kaarten die er liggen.
    groetjes henny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Judth,,

    Nou ik MOET natuurlijk niet winnen, maar zou het wel héél graag willen. Zo'n mooie beurs mag je toch eigenlijk niet missen :-) .
    Fijn weekend,
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waarom ik graag naar die beurs wil.. Mijn moeder is helaas vorig jaar overleden ik heb haar ruim tien jaar verzorgt ze had een herseninfact gehad daardoor had ze afesie gekregen dus ze kon niet meer zelfstandig wonen. Ik heb al zoveel leuke berichtjes erover gehoord nu heb ik de kans ervoor om eens zelf te gaan kijken wat voor leuks ze er allemaal hebben en zeker ook inspiratie opdoen.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het heeeel erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten.... Groeten Judith